Home » Blog » Adrenalin Park Kringa

Mjesto dobre zabave, adrenalina i opuštanja, upoznajte Adrenalin Park Kringa

Između Svetog Lovreča i Kringe nalazi se malo mjesto Kmačići gdje se je smjestio Adrenalinski Park Kringa koji se prostire na površini od 19.000 kvadratnih metara. Krasi ga zelenilo, drveće, divno osoblje i nezaboravne adrenalinske staze.

Aktivnosti u parku

Novootvoreni adrenalinski park ponudi malu stazu na 1,5 – 2 metra visine, veliku stazu na 5 – 6 metara visine, 4 zip linea, veliku ljuljačku, mnogo zelenila za najmlađe. U ponudi je i jahanje od 10, 20 i 60 minuta. U sklopu adrenalinskog parka otvoren je i  fast food.

Sigurnost prije svega

Kao sigurnosni sistem koristi se švicarski sistem Saferoller koji je, za sada, najbolji i najsigurniji na tržištu. Ljubazni instruktori i voditelji adrenalinskog parka prošli su obuku za tehničkog instruktora adrenalinskih parkova te ste u njihovim rukama sigurni i spremni za još jednu dozu adrenalina.

Neka avantura započne!

Park je idelano mjesto kako za pojedinačne grupe, obitelji tako i za rođendanse proslave, team buildinge i mnoge druge. Ukoliko želite osjetiti nezaboravnu dozu adrenalina, preporučujemo Vam odabir naše ture pod nazivom Adrenalin Max“ gdje uz vožnju off road ATV quadova iupoznavanja prekrasnog krajolika Istarske županije, tura uključuje i kartu za Adrenalin Park Kringa. Neka avantura započne!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)